Cursuri adolescenți 2018-2019

//Cursuri adolescenți 2018-2019

Adolescenții pot opta pentru mai multe cursuri atât la limba engleză cât și la germană, de la un nivel 0 la C2. Unul dintre cursurile preferate pe limba engleză este Essential English, un curs bine structurat și complex. Cursul, pe lângă o gramatică foarte bine explicată, conține fraze și expresii din limba vorbită, acele expresii pe care adolescentul le aude și pe care le întâlnește în jurul său, din lumea reală, palpabilă, care îl ajută se se confunde cu un nativ.  Suportul de curs contine mai multe sectiuni, printre care: cartea de student, caietul de activități, Word Bank -vocabular, Phrase Book-secțiune de expresii uzuale, fiecare dezvoltând o anumită abilitate esențială pentru o însușire completă a limbii și pentru o comunicare bogată și fluentă.

Atât pentru limba engleză cât și pentru limba germană, adolescentului i se face o evaluare inițială, în urma căreia este încadrat într-un curs potrivit.

Școlarii și adolescenții, după parcurgerea structurii de cursuri adecvate nivelurilor de pregătire necesară, pot susține în cadrul centrului Kids&Teens School examenele de limbă engleză Cambridge English și de limbă germană ÖSD, examene recunoscute la nivel internațional.

2018-04-03T08:18:01+00:00