German Summer School

//German Summer School

Cursurile de limbă germană sunt împărțite pe grupe de vârstă și pe nivel de pregătire, astfel încât am pregătit vara aceasta un curs pentru începători intitulat ”Cuvinte comune în limba germană” și un curs pentru nivelurile intermediar și avansat denumit ”Lumea subacvatică”.

”Cuvinte comune în limba germană” este un curs ce abordează vocabular de bază din mai multe grupe de vocabular de interes, cum ar fi: casa, obiecte școlare, hainele, vremea, mâncarea, etc.

”Lumea subacvatică” este un curs care necesită cel puțin un an de limbă germană anterior. Cursul este unul enciclopedic și abordează diferite specii de pești și animale subacvatice împreună cu vocabular specific de vară, mare și soare.

Pentru avansați există întotdeauna ședințele de curs tip meditații unde se pot consolida noțiuni învățate anterior.

Pachetele de curs sunt de 2, 3 zile sau 5 zile pe săptămână, timp de 7 săptămâni. Un modul de curs este de 1 săptămână și fiecare modul parcurge vocabular specific independent. Programul cursurilor este de la 9.00 la 12.00, 13.30 -16.30 sau Summer School Plus 8.00 – 16.30 (unde se poate servi și masa).

Fiecare modul de curs cuprinde ora de limbă străină, ora de activități și ora de joc afară. În timpul orei de activități lucrăm materialele de curs, pictăm, ne implicăm în activități și jocuri de echipă, lipim abțibilduri, creăm cu mânuțele diverse lucruri artistice.

Pentru detalii și înscrieri, contactati-ne la numărul de telefon: 0769 662 274.

2017-08-25T21:03:13+00:00