Intrebări frecvente

/Intrebări frecvente
Intrebări frecvente 2017-08-04T14:56:52+00:00
Vârsta minimă de înscrieri este de 3 ani, înscriem şi copii mai mici în funcţie de gradul lor de maturitate.

Vă puteți înscrie oricând la cursurile noastre. Tot ce trebuie să faceți este să sunați la numărul de telefon 0769 662 274 sau să veniți la sediul din zona Stadion, str. Mărăști nr.23. Prima lecție este gratuită.

În cadrul lecției gratuite profesorul identifică atuurile, cunoștințele, zonele cu potențial, punctele slabe și comportamentul social al copilului. De asemenea, se poate susține și o testare gratuită pentru identificarea exacta a nivelului

Kids&Teens School oferă transparenţă prin evaluări video periodice. De la 8 ani în sus, pe lângă evaluările video, beneficiaţi şi de teste scrise periodice (o dată, de două ori sau de trei ori pe an, în funcţie de momentul înscrierii şi nivelul său emoţional din perioadele de evaluare).

Desigur! Stilul de predare abordat de specialiștii noștri este bazat pe interacțiune, creativitate și comunicare constantă. Abordăm toate aspectele limbii străine – vorbire, scriere, citire, înţelegere şi gramatică, însă toate jocurile de limbaj și toată interacțiunea implică de fapt comunicare direct în limba străină.

Mini-grupele sunt formate fie din 9 copii, fie din 5 copii. Este foarte important să acordăm atenția cuvenită fiecăruia în parte.

Părinții pot participa alături de copil doar la lecția gratuită. Pe durata cursului copilul participă singur. Ante-preșcolarii care nu se acomodează chiar de la început pot fi însoțiți de părinți pe o durată scurtă de timp.

În urma lecţiei gratuite se stabileşte împreună cu dumneavoastră un orar convenabil la care cursantul să poată participa. Cursurile au loc la sediul nostru din zona Stadion, str. Mărăști nr.23. Ne puteți contacta telefonic la numărul: 0769 662 274.

La înscriere, cursanţii primesc ghiozdanul cu materialele didactice aferente unui an şcolar.

Banii de înscriere se pot returna în anumite condiții. Toate aceste detalii, alături de alte detalii folositoare le puteți afla la momentul discuției pe care o aveți cu unul dintre reprezentanții noștri. De asemenea, modulele individuale de vocabular îi pot permite copilului o acomodare și o tranziție ușoară înainte de înscrierea la curs.

Se achită numerar sau prin OP bancar pe bază de factură emisă de Kids&Teens School.

Kids & Teens acordă reduceri în perioadele promoţionale. Verificaţi constant site-ul nostru și pagina de facebook pentru a fi la curent cu acestea.
Fiecare curs are obiectivele sale pedagogice însă rezultatele pot începe să se vadă şi după primele 3 luni. Depinde foarte mult de capacitatea de absorbţie a copilului şi de mulţi alţi factori care influenţează asimilarea cunoştinţelor şi punerea lor în practică: atenţie, cooperare, studiu individual, nivel de maturitate emoţională, încredere în sine, etc.
Sigur, există varianta intensivă atât pentru limba engleză cât și pentru limba germană. Pachetul intensiv este ideal pentru toţi copiii care intră în contact cu limba şi care doresc învăţarea ei prin programe cu o structură predefinită. Frecvenţa de participare este de două şedinţe pe săptămână.
La examenele Cambridge Young learners pot participa copii cu vârsta între 8 şi 13 ani, aceasta fiind doar o vârstă recomandată, permiţând variaţii. Pot participa atât copii din centru, cât și copii din afara centrului, examenele putând fi organizate chiar şi în școli, în funcție de numărul de participanți. Este foarte important ca cei mici să fie obișnuiți cu noțiunea de examen și cu anumite condiții specifice de desfășurare, astfel încât am optat pentru organizarea a mai multor sesiuni de simulări pe durata unui an şcolar. La Examene poate participa oricine se încadrează în cunoștințele cerut de tipul de examen, fie că se pregătește în cadrul Kids&Teens sau nu