Seria de cursuri ”Dave and Ava”, cu ”Ready for Reading with Dave and Ava” și ”First Writing with Dave and Ava” este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani. ”Ready for Reading with Dave and Ava”este un curs bazat pe faimoasele Nursery Rhymes, cântecele tradiționale englezești și au la bază video-uri animate cu o grafică încântătoare, într-o engleză autentică și cu un conținut educativ ridicat. Copiii învață, pe lângă vocabularul în limba engleză specific cursului, context, sintaxă, fonetică prin rime, sunetele care stau la baza vocabularului britanic, literele alfabetului, astfel încât nivelul următor, First Writing with Dave and Ava să pună deja bazele scrierii în engleză. O dată parcurse cele două cursuri, dificultățile ce vin cu scrierea și citirea în limba engleză și care încep de la 8 ani sunt transformate în încredere în sine , abilități sporite de identificare a cuvintelor, de citire intiutivă și de comunicare în limba străină.

Limba germană se învață ușor și devine rapid o pasiune pe termen lung!

Școlarii mici, între 6 și 8 ani, pot parcurge cursul de limbă germană Hallo Anna nivelurile 1, 2 și 3 care urmărește aventurile personajului principal Anna la școală, alături de colegi și prieteni. Anna îi ajută pe cursanți să parcurgă grupele principale de vocabular, alfabetul, numerele, câteva noțiuni de gramatică, să scrie și să citească. Toate cele 3 niveluri conțin carte, caiet de activități, CD cu cântece și exerciții de audiție. Hallo Anna este un curs plin de jocuri de limbaj, rime și cântece, texte scurte ilustrate, activități cartonate și abțibilduri astfel încât scrisul și cititul să devină cât mai atractive!

Școlarii se pregătesc pentru nivelurile A1 și A2 la limba engleză prin seria de cursuri Fun for Starters/Movers/Flyers. Seria de cursuri ”Fun for” este una dintre cele mai îndrăgite serii pentru școlari, și este în concordanță cu cerințele, vocabularul și nivelul solicitat de Cambridge English Young Learners pentru examenele internaționale Starters, Movers și Flyers. În urma acestor cursuri se poate considera că școlarul are un nivel de pregătire până la A2, pe care Common European Framework of Reference for Languages îl consideră pre-intermediar. Examenele de limbă Cambridge English Young Learners au caracter internațional, sunt examene care testează foarte bine nivelul corespunzător pentru vârsta școlarului, și chiar dacă la finalul cursului cursantul nu optează pentru susținerea unuia dintre examene, simpla parcurgere a cerințelor de limbă ne asigură că am ajuns la un nivel de pregătire corespunzător capacității cursantului conform vârstei.

Limba germană se învață ușor și devine rapid o pasiune pe termen lung!

Cursul de limbă germană Planetino, structurat pe 3 niveluri 1, 2 și 3, ne pregătește pentru susținerea examenelor de limbă, fie din cadrul școlilor, fie examene de tipul Goethe sau ÖSD. Pregătirile la limba germană sunt interactive, pline de jocuri de limbaj, de citire, scriere și audiții diverse care să ne permită învățarea limbii în context. La sfârșitul cursului Planetino 3 cursantul are deja noțiuni solide de gramatică, face propoziții ce implică conjugări și declinări, este familiarizat cu vocabular amplu din multe grupe de interes.