Summer School pentru preșcolari

//Summer School pentru preșcolari

Cursurile de vară pentru preșcolari cuprind 3 cursuri de limbă engleză interactive și distractive care promit o vacanță de vară plină de culoare, soare, învățare, socializare și joc.

Teddy Bears este un curs potrivit preșcolarilor mici de la 3 la 5 ani. Copiii conduc ursuleții la cumpărături, îi îmbracă pentru joacă, pentru școală, îi însoțesc în rutina de dimineață, mănâncă împreună cu ei și învață toate contextele în care sunt imersați alături de minunatele personaje.

Summer Holiday este un curs distractiv care cuprinde vocabular de vacanță, de mare, de soare, de plajă. Învățăm cum ne exprimăm în limba engleză pentru jucăriile pe care le luăm cu noi la plajă, cum spunem la mare, soare, scoici, pești, învățăm animalele submarine, ne punem ochelarii de soare și plecăm la ”plaja” Kids&Teens School în limba engleză.

Brain Puzzles este un curs adecvat copiilor care au deja o bază de vocabular și reușesc să o folosească. Acesta este un curs plin de provocări și întrebări pentru care cei mici trebuie să găsească soluții. Găsim diferențele dintre imagini, rezolvăm povești de logică adecvate vârstei, stimulăm memoria vizuală și formăm structuri logice construind imagini și sortând pe categorii diverse cuvinte și imagini.

Pachetele de curs sunt de 2, 3 zile sau 5 zile pe săptămână, timp de 7 săptămâni. Un modul de curs este de 1 săptămână și fiecare modul parcurge vocabular specific independent. Programul cursurilor este de la 9.00 la 12.00, 13.30 -16.30 sau Summer School Plus 8.00 – 16.30 (unde se poate servi și masa).

Fiecare modul de curs cuprinde Language Group – ora de limbă străină, Activity Group – ora de activități și Play Group – ora de joc afară. În timpul orei de activități lucrăm materialele de curs, pictăm, ne implicăm în activități și jocuri de echipă, lipim abțibilduri, creăm cu mânuțele diverse lucruri artistice.

Pentru detalii și înscrieri, contactati-ne la numărul de telefon: 0769 662 274.

2017-04-11T11:59:12+00:00