Summer School pentru școlari

//Summer School pentru școlari

Cursurile de vară pentru școlari cuprind 2 cursuri de limbă engleză orientate către scriere creativă și citire și care promit o vacanță de vară educativă, plină de cultură generală și consolidare a limbii engleze.

Mystery and Ghost Stories este un curs de scriere creativă care parcurge toate etapele pentru crearea unei povești proprii cât mai interesante și ingenioase. Găsim la tot pasul indicii pentru scrierea unei povești, învătăm construcții adecvate astfel încât să facem trecerea între paragrafe, vocabular adecvat temei alese, citim poveștile colegilor, tragem concluziile, povestim.

Cursul se poate completa cu Young Readers, un curs în care citim adaptări ale unor romane sau povești celebre, printre care amintim: Alice in Wonderland, Ulysses, Robin Hood, The Phantom of the Opera, Frankenstein, etc. Le citim, parcurgem gramatica pe care o întâlnim pe drum, repovestim, discutăm liber și argumentăm. Nivelul de engleză sugerat de noi este cel intermediar.

Pachetele de curs sunt de 2, 3 zile sau 5 zile pe săptămână, timp de 7 săptămâni. Un modul de curs este de 1 săptămână și fiecare modul parcurge vocabular specific independent. Programul cursurilor este de la 9.00 la 12.00, 13.30 -16.30 sau Summer School Plus 8.00 – 16.30 (unde se poate servi și masa).

Fiecare modul de curs cuprinde Language Group – ora de limbă străină, Activity Group – ora de activități și Play Group – ora de joc/activități afară. În timpul orei de activități și de joc lucrăm creativ și ne implicăm în activități și jocuri de echipă, dezbateri, conversație liberă și alte activități adecvate nivelului grupei.

Pentru detalii și înscrieri, contactati-ne la numărul de telefon: 0769 662 274.

2017-04-11T11:59:20+00:00