Începuturile noastre

Infiintat in anul 2013, centrul educational Kids&Teens School din Constanta s-a transformat intr-unul dintre cele mai mari centre educaționale moderne, cu un portofoliu anual de peste 300 de copii si parinti care au incredere in noi an de an. Alaturi de Cambridge English si de European Examination Centre sustinem examenele Cambridge Young Learners, KET si PET anual cu zeci de copii doritori sa obtina certificate internationale de limbă engleza. Examenele Cambridge Young Learners, KET si PET pot echivala examenele de limba la colegiu sau examenul de bacalaureat.

Alaturi de M.E.R.S. Robotica pentru copii, www.primulmeurobot.ro, sustinem cursuri de robotica pentru prescolari si scolari pe platforme de Lego Education si Arduino, si cursuri de informatica și programare gaming pentru scolari: Scratch si Minecraft Education. Din oferta de cursuri fac parte: limba engleza pentru copii, limba germana pentru copii, limba franceza pentru copii, limba spaniola pentru copii, robotica si informatica pentru copii, cursuri de programare si cursuri de gaming, program de gradinita si program de after-school.

Ocazional sustinem si cursuri de dezvoltare personala, dans arts&crafts, pictura, sport și educatie fizica cum ar fi zumba pentru copii si alte ateliere creative. Nu lipsesc programele personalizate pentru adolescentii care doresc pregatirea in vederea sustinerii examenelor de limba.

Metoda de predare

Centrul nostru pune la dispozitie 6 table interactive de mari dimensiuni, tablete si laptopuri, cartonase, puzzle-uri, jocuri diverse, jucarii educationale, activitati inedite si diverse, astfel incat educatia prin joc sa se poata desfasura natural si fara efort. Predarea se face prin imersiune, iar copilul se implica activ in timpul lectiei. Activitatile din programa noastra imbina latura creativa si educativa si sunt special create si structurate pentru dezvoltarea multilaterala.

Medota pedagogica este creativa, interactiva si include invatarea prin joc, una dintre cele mai eficiente metode pedagogice in formarea si educarea copiilor. Copilul se simte bine, este fericit si descopera un univers nou de cunostinte dintr-o persectiva placuta si usoara. La cursuri ne facem prieteni si socializam cu alti copii cu interese similare. Educatia abordeaza o perspectiva moderna si include aspecte de interes pentru educarea noii generatii.

Beneficiile educatiei moderne

Printre beneficiile de necontestat ale educatiei moderne oferita de Kids&Teens School este schimbarea perceptiei asupra educatiei. Copilul invata facand, este implicat activ in ceea ce se petrece in clasa, experimenteaza, descopera, intelege logic si secvential, intelege creativ, se dezvolta multilateral. Schimbarea perspectivei si implicarea activa a copilului creaza, pe langa beneficiul educational de asimilare de cunostinte: stima de sine, capacitate de exprimare, curaj, sentiment de apartenenta la grup, independenta in actiuni si in limbaj. Copiii vorbesc limbile straine, comunica si socializeaza, stiu cum sa aplice teoreme de fizica (in cazul educatiei STEM), stiu sa foloseasca un computer, invata sa programeze si descopera lumea din spatele maretingului de jucarii.

Haideți să ne cunoaștem în cadrul unei lecții gratuite!

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM LA O LECȚIE GRATUITĂ!

Diana Dăscăliuc
semnatura

Parteneri English Kids&Teens