Începuturile noastre

Totul a pornit cu o grupă formată din 5 copii doritori de a învăța limba engleză. După multe recomandări, Kids&Teens School s-a transformat într-unul dintre cele mai mari centre de învățare din Constanța, cu un portofoliu anual de peste 300 de copii și părinți care au încredere în noi. Alături de Cambridge English si European Examination Centre susținem examenele Cambridge Young Learners an de an cu zeci de copii doritori să obțină certificate internaționale de limbă engleză.

paragraf-1

Alături de MERS susținem cursuri de robotică și informatică pentru copiii școlari. Din oferta de cursuri fac parte și educația financiară și antreprenorială, sau programe personalizate pe diverse nevoi de învățare.

Metoda de predare

Pentru noi, este important ca studiul să se petreacă într-un cadru motivant, unde copiii sunt tratați cu căldură, încurajați și unde se ține cont de ritmul de învățare al fiecăruia. Din acest motiv, predarea se face prin imersiune, iar toate cursurile sunt centrate în jurul copilului. Activitățile din programa noastră îmbină latura creativă și educativă și sunt special create și structurate pentru dezvoltarea multilaterală.

Medota pedagogică este creativă, interactivă și include învățarea prin joc, una dintre cele mai eficiente metode pedagogice în formarea şi educarea copiilor. În cadrul unui mini-grup, jocurile favorizează ascultarea activă și comunicarea verbală și nonverbală, oferind copiilor noi canale de exprimare. În plus, îmbunătățește procesul de învățare și fixare prin asocieri, jocuri de rol, experiențe personalizate și multe alte activități specifice.

paragraf-2

Metoda de predare Kids&Teens School este riguros reglementată prin planuri de lecții bine stabilite și o conduita clara pentru actul învățării. Fiecare profesor respectă planurile de lecții ale centrului, pentru cursul ales, adoptă o anumita conduită pedagogică în funcție de dinamica grupului, de vârsta cursanților și de capacitatea acestora de asimilare și de dezvoltare impune un anume tip de comportament educațional grupei pe care o preia.

Toate acțiunile Kids&Teens School sunt întreprinse cu scopul de a valorifica metoda de predare și rezultatele. Copiilor li se dezvoltă un sentiment de comfort și apartenență la un grup cu o conduită educațională, li se dezvoltă aptitudini și comportamente care vin în sprijinul succesului metodei noastre de învățare.

paragraf-3

Haideți să ne cunoaștem în cadrul unei lecții gratuite!

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM LA O LECȚIE GRATUITĂ!

Diana Dăscăliuc
semnatura

Parteneri English Kids&Teens