Când am început cursurile la KTS copiii mei erau foarte speriați și nu știau prea multe lucruri de la ora de engleză din școală, dar doamna cu care fac acum la acest centru a știut cum să le capteze atenția și să îi facă să le placă să învețe limba, ceea ce, din punctul meu de vedere, ca mamă, cred că este cel mai important. Le mulțumesc doamnelor pentru răbdare și înțelegere și pentru modul extraordinar pe care îl au de a preda acestă limbă unor copii!

LAVINIA SAVA

„îi poți da unui elev câte o lecție în fiecare zi, dar dacă îl poți îndruma să învețe stârnindu-i curiozitatea, el își va dedica întreaga viață învățăturii.”
Clay P. Bedford

La KTS teacher a reușit prin felul ei de a fi și cu multă dedicație să stârnească curiozitatea și dorința Deliei de a învăța. Aici Delia vine întotdeauna cu drag și nerăbdare. Felicitări! Recomand tuturor KTS, locul unde limbile străine se învață prin joc și armonie…

MINERVA BOAMBĂ

Apropierea copiilor mei, Andra și Mihalys, de limba engleză a fost posibilă numai cu ajutorul KTS! Profesionalismul personalului, metodele de predare interactive, ambientul plăcut sunt motivele pentru care copiii mei nu au încetat să dorească să revină aici după fiecare vacanță! Recomand tuturor KTS!

Grand-Colibri Slobozia

Karina merge cu mare drag la cursurile de limbă engleză și este foarte fericită pentru că se exprima dezinvolt și spune mereu că le iubește pe doamne. Mulțumim pentru răbdare și implicare.

Amza Mihaela

Ne place pentru că totul se învață prin jocuri, cântece, povești, fără stres și competiție!

Mihaela Maitianos

Recomand tuturor KTS deoarece au persoane deosebite în acest centru și copiilor le face mare plăcere sa vină la cursuri.

Dumitriu Cristina Ionela