Cursuri Preșcolari 2018-2019

//Cursuri Preșcolari 2018-2019

Preșcolarii învață limba engleză alături de faimoasele personaje Peppa Pig, mai interactiv, mai distractiv, cu și mai multe beneficii educaționale!

Cursurile pentru preșcolari cu vârste între 4 și 6 ani  Play with Peppa Pig și Learn with Peppa Pig au la bază seria de episoade video de desen animat Peppa Pig. Filmulețele sunt într-o engleză britanică autentică și prezintă aventurile purcelușei Peppa și a fratelui ei George la grădiniță, acasă, alături de prieteni și de de familie. Cursul este plin de interacțiune! Pe măsură ce copiii se identifică cu personajele învață, pe lângă limba engleză, comportamente, atitudini și interacțiuni sănătoase, luând personajele principale drept exemplu educativ. Pe lângă cărticelele educative pline de activități și distracție, cei mici au parte de activități specifice pentru tabla interactivă din clasă, muzică și jocuri, filmulețe de 3 până la 5 minute la fiecare ședință de curs. Mai mult, de toate aceste activități se pot bucura și acasă!

Limba germană se învață ușor și devine rapid o pasiune pe termen lung!

Limba germană se învață prin seria de cursuri Deutsch für Kinder, nivelurile 1,2,3. Cursul parcurge grupele de vocabular esențiale pentru vârstele 4 – 7 ani.  După finalizarea celor 3 niveluri, cursanții reușesc să comunice în propoziții simple și cuvinte individuale, să formuleze întrebări, să răspundă la întrebări multiple și să înțeleagă numeroase contexte pe grupe de vocabular de interes. Nivelul 3 conține și o familiarizare cu limbajul scris cursul formând abilitățile necesare ulterior pentru scriere și citire.

2018-04-03T08:18:32+00:00