Adolescenții pot opta pentru mai multe cursuri de la un nivel 0 la C2 (avansați). Pentru încadrarea adolescenților într-un nivel de limbă adecvat se poate susține gratuit o testare de nivel. Se testează un nivel considerat intermediar și dacă adolescentul a obținut peste 60-70%% din punctaj acesta poate fi încadrat într-un nivel mai avansat, dacă obține sub 60% parcurge un nivel premergător celui care se testează.

Unul dintre cursurile preferate pe limba engleză pentru adolescenți este Essential English, un curs bine structurat și complex. Cursul, pe lângă o gramatică foarte bine explicată, conține fraze și expresii din limba vorbită, acele expresii pe care adolescentul le aude și pe care le întâlnește în jurul său, din lumea reală, palpabilă, care îl ajută se se confunde cu un nativ.

Suportul de curs contine mai multe sectiuni, printre care: cartea de student, caietul de activități, Word Bank -vocabular, Phrase Book-secțiune de expresii uzuale, fiecare dezvoltând o anumită abilitate esențială pentru o însușire completă a limbii și pentru o comunicare bogată și fluentă.

Testările de nivel din gama de adolescenți sunt:

Cambridge English – Key for Schools (KET) și Preliminary English (PET) – acestea se pot susține în centrul educațional Kids&Teens School. Examenul PET echivalează examenul de limbă engleză de la Bacalaureat.

Cambridge English – First Certificate in English (FCE), Advanced (CAE) -pot fi susținute la partenerii noștri pentru examinări Camridge în București.

Tarifele se stabilesc în funcție de necesitatea cursantului, timpul de lucru și nivelul de pregătire. Se face astfel un plan tarifar personalizat. Faceți-ne o solicitare acum și aflați ce plan tarifar este compatibil cu nevoile adolescentului dumneavoastră (vezi aici formularul de contact)