Pe 6 iulie 2014 a avut loc decernarea diplomelor pentru absolvenții promoției 2013 – 2014. Emoții mari au avut și micii absolvenți împreună cu părinții sau bunicii și profesorii centrului educațional. A fost un an școlar plin de realizări, atât pentru copii, care au încheiat un an de cursuri și au trecut de evaluări și de testări cu și fără emoții cât și pentru centrul nostru.

Am susținut cursuri interactive care i-au ajutat pe cei mici să perceapă învățarea dintr-o perspectivă cu totul nouă și am avut rezultate optime evidențiate prin evaluările trimestriale; am organizat training-uri de pregătire pentru profesorii centrului și pentru alți profesori de școlari și preșcolari din Constanța împreună cu British Council România, am susținut examenele Cambridge Starters, am pregătit elevi care au trecut cu succes testări de engleză la liceul Mircea cel Bătrân precum și alte testări importante atât din sistemul de educație de stat cât și din cel privat.

Invitata noastră specială, expertul în educație doamna Olivia Podobea ne-a explicat beneficiile educației interactive pentru copii și ne-a arătat ce înseamnă jocul în echipă, dezvoltând o activitate pe echipe mixte de părinți și copii care s-a bucurat de un real succes.

Vă așteptăm cu drag în anul școlar următor pentru a avea cel puțin același succes împreună!