Limba germană pentru adolescenți acoperă gama de la începători la avansați. În urma testării de nivel care este gratuită, adolescentul poate parcurge cursul cel mai potrivit conform cunoștințelor anterioare sau poate începe limba germană de la 0.

Adolescentul poate susține testări internaționale de limbă și un certificat internațional care îl poate ajuta să dea curs oportunităților ce au la bază limba germană. Testările ÖSD Zertifikat se pot susține la Kids&Teens School și merg de la gama pentru copii ÖSD Kid A1 până la gama pentru avansați.

Frecvența cursului și suportul de curs se stabilesc de către profesor în urma unei testări gratuite de nivel. Cursurile sunt interactive și includ situații reale cum ar fi: la restaurant, interviul de angajare, limbaj specific, etc

Tarifele se stabilesc în funcție de necesitatea cursantului, timpul de lucru și nivelul de pregătire. Se face astfel un plan tarifar personalizat. Faceți-ne o solicitare acum și aflați ce plan tarifar este compatibil cu nevoile adolescentului dumneavoastră (vezi aici formularul de contact)