De ce este recomandat să îl ajuți să se dezvolte multilateral?
After – School Bilingv cu specialiști

Programul After-School crează atmosfera de acasă prin faptul că reprezintă un program educativ echilibrat, la standarde europene.  Astfel, Kids&Teens After-School creează punți de legătură între joacă, socializare, activități educative, teme și relaxare, iar avantajele unui astfel de echilibru se accentuează o dată cu nevoia celor mici de a se simți confortabil. Cu alte cuvinte, după școală mâncăm, ne relaxăm afară, ne facem temele supravegheați de un pedagog specialist, și cu o frecvență medie desfășurăm activități educative și (re)creative menite să dezvolte abilități indispensabile. Programul cuprinde 2 cursuri intensive de engleză și/sau germană cu materiale incluse și multiple activități de cunoaștere și creație ca: geografie, cultură generală, dezvoltare personală – vorbitul în public, cum argumentăm în cadrul unei dezbateri, etc, reciclare, pictură, zumba, etc.

Programul After-School completează dezvoltarea sănătoasă a copilului tău.

  1. Copiii vor avea o mai bună capacitate de relaționare, atât cu alți copii cât și cu adulții și părinții, datorită activităților educative la care participă și a sentimentului de apartenență pe care îl fructifică. Atfel, vor face față mai bine provocărilor din viața de zi cu zi și a conflictelor determinate de neîncrederea în sine sau de nesiguranță în luarea deciziilor.
  2. Creșterea calității studiului și a capacității de a înțelege lumea înconjurătoare – prin intermediul stimulilor creativi și educativi, copii își vor șlefui diferite deprinderi: organizarea timpului, extinderea zonei de interes (hobby-uri), inteligența emoțională, dezvoltarea planurilor cognitiv și vocațional, respectul de sine și față de ceilalți, personalitatea, emoțiile, exteriorizările, atenția etc.
  3. Copiii își vor petrece timpul într-un mediu sigur, motivant, unde sunt tratați cu căldură, încurajați și provocați să se autodepășească. Acestora li se cultivă pasiunea pentru studiu, prin tehnici de educație informală, sub îndrumarea cadrelor didactice specializate. Împreună pot rezolva temele de la școală, pot descoperi informații interesante, pot participa la jocuri interactiv-educative, dezvoltându-și astfel memoria, răbdarea, atenția și dorința de a fi proactivi.

Programul Kids&Teens After-School Bilingv pune accent pe dezvoltarea copilului din punct de vedere educațional, al inteligenței emoționale și al capacităților de comunicare și socializare. Este un program bilingv, dedicat școlarilor, ce cuprinde două cursuri de limbi străine (engleză și/sau germană) – materialele de curs sunt incluse.

Cursanții învață să aibă inițiativă, să lucreze în echipă, să aibă îndemânare și siguranță de sine prin participarea la atelierele tematice educative și la activitățile suplimentare. Totodată își consolidează și aprofundează cunoștințele după suporturi de curs specifice nivelului lor, prin metode de învățare logice, moderne și interactive și prin intermediul jocurilor.

Programul After School se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 11.30-18.30. Vacanțele sunt cu regim special.