Prestarea de cursuri online

Serviciul educational este pus la dispoziția  Utilizatorului la adresa web www.englishkids.ro, în secțiunea Oferta educațională care poate fi achiziționat prin adresarea unei Comenzi. Ofertele educaționale  reprezintă un tot unitar, ele nu pot fi comandate sau achiziționate parțial. Utilizatorul va accesa secțiunea paginii de plată și va opta pentru unul sau unele dintre Pachetele educaționale prezente. Pentru finalizarea Comenzii, Utilizatorul va trebui să efectueze plata prin intermediul platformei de plăți online.

Prestarea de cursuri de limbi straine/informatica/robotica în mediul digital pentru cursant se va face pentru un număr de cursanți online între 6 și 8, în funcție de serviciu și de vârsta copiilor. Numărul minim pentru care se ține ședința de curs este de 3 cursanti.

Dupa plata serviciului de catre client, prestatorul trimite un link catre client in vederea participarii acestuia la curs. Linkul este valabil pentru o anumita zi si o anumita ora convenita in prealabil cu beneficiarul client. In cazul in care contractul inceteaza, atunci linkul nu va mai fi valabil.